"Werk samen met mensen van wie je iets kunt leren" - Marriët Kneefel

Zie je een vreemd gezicht in de praktijk?? Ja dat kan! Want…

Ik ben Marriët Kneefel en ik volg op dit moment de deeltijd opleiding Psychomotorische Therapie. Ondertussen zit ik in het derde jaar en was ik op zoek naar een leerzame stageplek. Vol trots kan ik zeggen dat ik stagiaire ben van deze mooie praktijk.

40 weken lang zal ik één dag in de week aanwezig zijn om ervaring op te doen om uiteindelijk een volwaardige, zelfstandige PMT-er te worden.

De eerste weken zal ik meedraaien en mijn ogen de kost geven, waarna ik elke keer een stukje therapie zal gaan overnemen. In de hoop aan het einde van mijn stage een volledige therapie sessie te kunnen geven.

Naast mijn studie, werk ik ook als bewegingsagoog in de ouderen sector. Hier haal ik veel voldoening uit, maar ik zocht op persoonlijk vlak meer uitdaging. Ik wil graag op meerdere manieren de ouderen helpen, niet alleen maar met ze bewegen. Om die reden ben ik mij gaan verdiepen in verschillende opleidingen en kwam ik bij PMT uit. Verdere verdieping, aan de slag als therapeut, kennis krijgen van verschillende doelgroepen en voornamelijk mensen kunnen helpen met problemen die ze zelf niet kunnen oplossen.

Juist dat kennismaken met verschillende doelgroepen heeft mij doen inzien dat ik kinderen en jeugd echt geweldig vind. En om die reden ben ik terecht gekomen bij deze praktijk.

Ik heb dan ook veel zin om mijn stage hier te lopen in dit enthousiaste team.

Naast mijn werk en studie heb ik ook nog twee lieve kinderen die mijn leven compleet maken.

Mijn man en ik genieten echt elke dag van dit geluk. Daarnaast houd ik ook erg van tennissen en sportief bezig zijn, stilzitten is voor mij niet weggelegd.

Werkmail:
marriet@therapiepraktijkzijn.nl

 

Marriët Kneefel

Volg mij op Social Media:

Sport en bewegen

Sport en bewegen: uitstroomprofiel Bewegingsagogie

Psychomotorische Therapie

Hogeschool Windesheim, leerjaar 3
Verwachte afstudeerjaar: 2023

Wil jij samen met mij werken aan het vinden van de juiste weg?