"Ik vind het belangrijk om iemand op zijn gemak te stellen en zich vrij te laten voelen." - Roy

Hey!

Mijn naam is Roy en ik ben vanaf januari 2023 psychomotorisch therapeut bij Therapiepraktijk Zijn. Ik vertel je graag meer over wie ik ben, wat ik heb gedaan en wat ik nu doe.

Ik word vaak omschreven als iemand die erg toegankelijk, open en vriendelijk is. Ik vind het belangrijk om iemand op zijn gemak te stellen en zich vrij te laten voelen. Dat doe ik door goed te luisteren en de ander te respecteren voor wie hij of zij is. Daarnaast vind ik het belangrijk om te zorgen voor verbondenheid, vertrouwen en groei. Ik streef om de beste zorg aan te bieden en doe dit met veel plezier, een vleugje humor en een flinke dosis enthousiasme.

Voordat ik hier terecht kwam heb ik de studie bewegingswetenschappen gedaan. Waar ik een heleboel heb mogen leren over ‘beweging’ vanuit verschillende invalshoeken. Ik heb ervoor gekozen om mij verder te verdiepen in de bewegingswetenschappen om beter te begrijpen wat beweging voor ons betekent, hoe het werkt, hoe je het kan meten en hoe het ingezet kan worden om mensen te helpen. Ten slotte heb ik ervoor gekozen om mij te specialiseren in de psychomotorische therapie. Een gaaf vakgebied waarin sport, spel en bewegen wordt ingezet om onszelf beter te leren kennen en om nieuw gedrag aan te leren.

In het voorjaar en najaar werk ik als therapeut op het strand en zet ik surfen in om kinderen en hun gezinnen te helpen. In de weekenden ga ik met mijn lieve zusje op pad of maak ik een boswandeling met mijn wijze opa. Vanaf heden zal ik hier mijn helpende hand bieden. Waarom ik dit doe? Omdat ik veel plezier beleef aan het bieden van hulp en begeleiding en het mij een goed gevoel geeft. Daarnaast zijn familie en groei belangrijke kernwaarden voor mij. Al vroeg mocht ik helpen met de opvoeding van mijn geweldige zusje (zie foto rechts). Ze heeft een verstandelijke beperking en is met haar pure emoties een inspiratiebron voor mij. Mede dankzij haar ben ik waar nu ben en doe ik wat ik nu doe. Je kunt je wel voorstellen dat ik in mijn vrije tijd graag samen ben met familie en vrienden. Daarnaast ben ik gek op sport, (video)spellen en het leren van nieuwe dingen.

Gezonde groet!

Mobiel: 06-57862262
Mail: Roy@therapiepraktijkzijn.nl

Roy

Volg mij op Social Media:

WO Bewegingswetenschappen

Psychomotorische Therapie

Minor 

Wil jij samen met mij werken aan het vinden van de juiste weg?