Vergoedingen en tarieven

Momenteel heb ik voor behandelingen en begeleidingen (nog) geen contract met de gemeente. Hierdoor zal je in de meeste gevallen zelf de kosten voor het traject moeten betalen. Mocht dat niet lukken kunnen we een indicatie voor persoonsgebonden budget aanvragen. Voor begeleiding kan dit zowel voor kinderen, jongeren en volwassenen (volwassenen hebben een eigen bijdrage van 17,50 per 4 weken). Voor behandeling kunnen alleen kinderen en jongeren tot 18 jaar voor een vergoeding in aanmerking komen.

Als je de indicatie aan wil vragen voor een behandel- of begeleidingstraject bij Therapiepraktijk Zijn zal ik je helpen met deze aanvraag.

Begeleiding:

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de begeleiding zelf te betalen. De kosten zijn dan €65,00 euro per uur. De duur van een sessie kan verschillend zijn. Van 1 uur tot soms wel 4 uur.

Behandeling:

In de meeste gevallen komt een behandeling middels vaktherapie in aanmerking voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering. Deze vergoeding is afhankelijk van uw polis bij de zorgverzekeraar. Om zeker te zijn of u in aanmerking komt voor een vergoeding kunt u hier klikken. In andere gevallen draait de cliënt zelf op voor de kosten.

De kosten van een behandeling zijn €80,00 per uur. Voor kinderen duurt de afspraak gemiddeld 1 uur en voor volwassenen 1,5 tot 2 uur. Je krijgt van mij een factuur via de mail, deze kan je bij je zorgverzekering indienen mocht je recht hebben op een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

Groepsbehandeling

Groepsbehandeling

Een groepsbehandeling kan momenteel alleen als een geheel pakket aangeboden worden. Het gaat dan om:

Intake: €80,00 euro per uur (gemiddeld een uur)
10 sessies: €300,00 euro (3/4 uur)
Evaluatie: €80,00 euro per uur (gemiddeld 3/4 uur)
Eindevaluatie: €80,00 euro per uur (gemiddeld 3/4 uur)
Optioneel eindverslag: €40,00 euro

Een gemiddeld traject kost zo’n €540,00 euro (een traject kan afwijken van deze prijs vanwege de tijd voor intake, evaluatie en eindgesprek)