Praktijk Slaaplekker

Ik ben Arina de Vries,

GZ-psycholoog en slaapdeskundige. Ik werk met ouder(s) en kind aan een betere nachtrust voor iedereen. Geen one-size-fits-all, maar zorg op maat passend bij het gezin en het kind. Het resultaat is vaak een uitgerust gezin waardoor het ook weer een stuk gezelliger wordt met elkaar.

Praktijk Slaaplekker biedt deskundige hulp bij slaapproblemen van baby’s, kind & jeugd (0-24 jaar). Is je baby onrustig en moeilijk te troosten? Wordt je peuter nog steeds vaak wakker in de nacht? Heeft je kind last van nachtmerries en angsten? Komt je puber niet in slaap in de nacht en niet uit bed in de ochtend? Dan ben je bij Praktijk Slaaplekker aan het juiste adres!

Consulten vinden plaats in de praktijk in Best (vlakbij Eindhoven) of via video. Via videobellen kunnen ook kinderen die verder weg wonen goede slaapzorg ontvangen. Ook verzorg ik scholing en draag ik bij aan meer kennis over slaap zoals bijvoorbeeld in interview met nu.nl en Omroep Brabant. Door zoveel mogelijk kennis over slaapproblemen bij kinderen te verspreiden, kunnen veel meer gezinnen geholpen worden.

Je kunt ook meer lezen op mijn website: www.praktijkslaaplekker.nl
Groetjes Arina

Arina de Vries

Volg mij op Social Media:

GZ-Psycholoog

Universiteit Utrecht

Slaapdeskundige

BGGZ zorg in de eerste lijn voor baby, kind & jeugd met slaapproblemen

Wil jij samen met mij werken aan het vinden van de juiste weg?