"De belevingswereld van kinderen & jongeren blijft me inspireren! Ik ervaar het als een ontdekkingsreis" - Celina

HOI!

Mijn naam is Celina. Samen met mijn vriend en 2 kinderen woon ik in Amersfoort. In mijn leven ben ik veel verhuisd en heb ik mooie reizen gemaakt, waarbij ik altijd weer geniet van het ontmoeten van nieuwe mensen. Op dit moment ervaar ik (mijn) opgroeiende kinderen ook als een ontdekkingsreis. In mijn vrije tijd houd ik van gezelschapsspellen spelen, wandelen en lekker eten.

Als kind genoot ik enorm van buitenspelen en met de kinderen uit de buurt optrekken. Toen ik wat ouder werd ging ik als oppas aan de slag. Tijdens een wereldreis ben ik afgestapt van mijn plan om aan de TU Delft te studeren en heb ik het roer omgegooid: ik wilde psychologie studeren. De belevingswereld van kinderen & jongeren is me blijven inspireren. Ik ben dan ook afgestudeerd als klinisch ontwikkelingspsycholoog. Mijn studietijd heb ik gecombineerd met werken bij een kinderdagverblijf. Na mijn studie heb ik lesgegeven op de universiteit en hogeschool (bij psychologie en medische opleidingen) en heb ik communicatietrainingen gegeven.

Later ben ik weer teruggekeerd naar mijn oorspronkelijke plan, door weer aan het werk te gaan als (kinder- en jeugd)psycholoog. Ik heb gewerkt in de SGGZ, waar nauw met ziekenhuizen werd samengewerkt. Later ben ik naar de BGGZ gegaan, waar ik bij verschillende praktijken heb gewerkt. Het meest recent heb ik voor een gemeente gewerkt, wat ik heb gecombineerd met een functie als POH-JGGZ.

Ik ben geschoold in:

  • Hoogbegaafdheid
  • CGT
  • ACT4kids
  • Systemisch begeleiden
  • Geweldloos verzet
  • EMDR

 

Celina Gemen

WO Psychologie UvA

Hoogbegaafdheid

 

 

Cognitieve gedragstherapie

act4kids

emdr

Wil jij samen met mij werken aan het vinden van de juiste weg?