"Samewerken naar het gewenste doel, maar ook stilstaan bij de stappen die we onderweg maken." - Denise

Hoi! iK BEN dENISE…

Sinds mei 2023 ben ik werkzaam als psychomotorisch therapeut bij Therapiepraktijk Zijn. Ik vind het onwijs leuk dat ik hier dit fantastische vak mag uitoefenen.

Psychomotorisch therapeut is een vak dat op mijn lijf geschreven is. Jezelf leren kennen door te bewegen, te doen en te ervaren.

Ik vind het leuk om samen met de ander op ontdekkingstocht te gaan. Samen te onderzoeken waar je blij van wordt, wat jouw kwaliteiten zijn of hoe je jouw emoties kunt reguleren op een manier die bij jou past. We werken naar het gewenste doel, waarbij ik het belangrijk vind om stil te staan bij de stappen die er onderweg gezet worden. Zo blijven we richting bepalen, maar vieren we ook de stappen die er al gezet zijn richting het doel.

Zelf ben ik ook altijd op ontdekkingstocht en heb ik geleerd om te luisteren naar mijn gevoel. Hierdoor weet ik wat ik nodig heb en waar ik blij van word! Het aller gelukkigst word ik van kamperen en wandelen in de bergen. In de bergen lukt het mij om helemaal in het hier en nu te zijn en te genieten van alles wat er onderweg te zien, te horen en te voelen is! Ondanks dat het onderweg soms zwaar is, ben ik altijd trots als ik bovenop die berg sta en terugkijk op waar ik vandaan kom.

Gezonde groet!

Mobiel: 
Mail: denise@therapiepraktijkzijn.nl

Roy

Volg mij op Social Media:

Bachelor Vaktherapie - HAN

Wil jij samen met mij werken aan het vinden van de juiste weg?