Vacature Psychomotorisch Therapeut (PMT) – Vaktherapeut

Omdat Therapiepraktijk Zijn aan het groeien en ontwikkelen is zijn wij per direct op zoek naar een Psychomotorisch (Kinder-) Therapeut, ben jij de enthousiaste en creatieve vaktherapeut die wij zoeken? Maak dan kennis met het team van Therapiepraktijk Zijn.

Therapiepraktijk Zijn is een multidisciplinaire en persoonlijke praktijk in Eemnes die zich richt tot het behandelen en begeleiden van kinderen, jongeren en hun ouders. Bij ons is iedereen uniek en dat voeren we in de breedste zin door in onze werkwijze. Iedere cliënt krijgt zijn/haar eigen unieke traject, wat op maat is gemaakt door onze hulpverleners aan de hand van de intake en hulpvraag. Wij werken samen met lokale gemeentes, jeugdconsulenten, scholen, huisartsen, collega-praktijken en hulpverleners om een passend traject voor iedere cliënt op te zetten.

Bij Therapiepraktijk Zijn is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en te blijven leren. Je start met minimaal 8 uur per week. Het aantal uren kan, in overleg, meer worden aangezien we een jonge en snel groeiende praktijk zijn. De startdatum is in overleg.

Wie zoeken wij?
· Je hebt een vriendelijke en open persoonlijkheid;
· Je bent zelfstandig ingesteld;
· Je bent flexibel;
· Je werkt graag met kinderen én hun ouders;
· Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar;

Functie-eisen
· Je hebt een afgeronde PMT-opleiding (vaktherapie)
· Je bent lid van de FVB en lid van register vaktherapie;

Inschaling
· Je wordt afhankelijk van ervaring en competenties ingeschaald op (aanloop) schaal 9 en doorloopt vervolgens de schalen zoals intern door onze praktijk geformuleerd is;
· Al onze contracten worden opgemaakt op basis van de CAO Jeugdzorg;

Zin om ons team te komen versterken? Reageer op deze vacature en stuur je CV en een korte motivatie of een video naar info@therapiepraktijkzijn.nl. Voor vragen over deze vacature of over Therapiepraktijk Zijn mag je altijd telefonisch contact opnemen.

Tot snel!

Op dit moment hebben wij verder geen openstaande vacature bij Therapiepraktijk Zijn. Mocht je vragen hebben, interesse hebben om samen te werken of wil je een open sollicitatie sturen? Dan zien we je mail graag tegemoet.