Workshops en lezingen

Naast het geven van behandeling en begeleiding vind ik het ook heel erg leuk om mensen op te leiden. Ik heb verschillende specialisaties die ik aanbied in de vorm van workshops, coaching en lezingen. Op deze pagina vindt je hier alles over.

Dit ZIJN Wij

Delenwerk bij kinderen en jongeren

Wil jij meer weten over het inzetten van delenwerk bij kinderen en jongeren? schrijf je dan snel in voor deze cursus

Meerdere keren per jaar geef ik een twee daagse cursus over delenwerk en hoe je dit bij kinderen en jongeren kan gebruiken.
Ieder mens bestaat uit verschillende delen die allemaal een eigen rol vervullen. Je kent het misschien wel: het ene moment ben je therapeut of coach, het andere moment ben je ouder of partner van, maar weer een ander moment bent je zelf even kind. Al deze delen horen bij jou, vormen jou als persoon wie jij bent.

Tijdens de twee daagse cursus leer ik je alles over de verschillende delen, ga jij deze bij jezelf leren (h)erkennen en krijg je handvatten en werkvormen om direct met de kinderen en jongeren aan de slag te gaan.

BOKSEN MET KINDEREN EN JONGEREN

WIL JIJ GRAAG BOKSEN MET KINDEREN EN JONGEREN MAAR WEET JIJ NIET HOE JE DIT IN KAN ZETTEN? SCHRIJF JE DAN IN VOOR DEZE WORKSHOP.

Meerdere keren per jaar geef ik een twee daagse workshop over boksen als interventiemiddel en hoe je dit bij kinderen en jongeren kan gebruiken. Bij welke hulpvraag kun je deze boks technieken inzetten?

Tijdens de twee daagse cursus leer ik je de basistechniek van boksen, hoe je deze technieken als interventiemiddel kan inzetten en krijg je handvatten en werkvormen om direct met kinderen en jongeren aan de slag te gaan.

Binnenkort komt er meer informatie over deze workshop.